duminică, 27 decembrie 2015

27.12.2015

Nu vreau sa para un cliseu,nu vreau sa crezi ca o sa fie doar o poveste de "iarna",dar te vreau !
Da,te vreau,nu pentru o zi,o luna,un an..te vreau pentru o viata. Deseori mi s-a spus ca dragostea e cel mai frumos sentiment , ca dragostea este oglinda sufletului insa nimeni nu a spus ca dragostea este un mic kamikaze al iernii,un razboi intre inima si creier.
-Iubesti ?
-Da,viata,aerul,fluturii,soarele..
-Maria,spune-mi, ai face nebunia de a cladi un viitor alaturi de mine?
-Pentru ca imi esti prieten,frate,tata,oglinda propiei persoane,da! As face orice nebunie alaturi de tine doar sa pot zambi..

Uneori din dorinta de a cladi ceva ,pierdem esentialul : imprevizibilul de maine,speranta de ieri si iubirea de azi.Asa ca , dragul meu cititor ia loc,aseaza-te confortabil ,am sa-ti spun o poveste :

Maria Rovetto , tanara studenta la psihologie,pasionata de arta frumosului si o adevarata creatoare a acesteia ,de-a lungul timpului a invatat ca arta,arta frumosului inseamna a iubi cu suflet , a te dedica cu toata fiinta persoana iubite si nu doar a o iubi cateva ore,pana si arta dragostei este o aventura,trebuie sa o descoperi usor,centimetru cu centimetru,sa-i simti bataile inimii si sangele cum pulseaza de placere.
A invatat ca daca un barbat nu este hotarat in ati fi partener de drum,este mai usor sa spuna de la bun inceput decat sa fie absent la mijlocului drumulu. A invatat ca un barbat isi va alege mereu femeia propiei nebunii ,femeia cea mai simpla,rabdatoare,iubitoare,inteleapta,sireata cand trebuie, ca atunci cand se va privi isi va citi in  femeia aleasa propia nebunie,gingasie ,rabdare  se va privi ca intr-o oglinda si va stii ca ea ,este cea care il completeaza.


Sfat : Daca ai de gand sa o dezamagesti adu-ti aminte ca ea,este cea care ti-a dat aripi sa renasti cand sufletul tau era intr-un cavou funebru,ca ea a fost patura ta cand frigul ti-a  facut inima de gheata,ea este cea care te-a reinviat cand toata sperantele s-au stins ca si tigarea ta . 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate